Groeien met je markt, klanten, organisatie, processen en medewerkers.

Op een duurzame manier en optimaal digitaal!

Andere aanpak: betere resultaten!

Alles onder één dak voor groeiondernemers en experts die hun ambities willen waarmaken op het gebied van digitalisering, duurzaamheid en groei. Onderscheidend is dat we met de verschillende experts vanuit meer dan één invalshoek kijken: een andere aanpak voor betere resultaten. Dat is waar het DutchCenter4Growth voor staat. Een plek centraal in Nederland waar alle kennis en praktische ervaring voor het realiseren van transities op het gebied van digitalisering, duurzaamheid en groei van mens en bedrijf bij elkaar komt.

Onze insteek is dat we je altijd zonder enige verplichting met elke vraag verder willen helpen, waarbij de teller niet meteen gaat lopen. Een open loket met ervaren professionals die het waarmaken van jouw ambities ondersteunen. Omdat het DutchCenter4Growth onderdeel is van het internationale ELITE netwerk reikt deze ondersteuning tot en met internationale collega-groeiondernemers en topexperts. Onze experts samen met hun internationale collega’s vormen het inspirerend DutchCenter4Growth team voor jou.

Team van experts

Ons team van experts bestaat uit ervaren professionals die allemaal zelfstandige ondernemers zijn. Door met verschillende ondernemer-experts de situatie te bekijken kunnen we out-of-the-box denken en creatieve uitkomsten ontdekken. Teams kunnen flexibel worden samengesteld en dit stelt ons in staat maatwerkoplossingen te bieden voor vrijwel iedere problematiek.

Samen:

  • analyseren we de uitdagingen die bepalen of jouw bedrijf relevant blijft in een markt die snel verandert
  • ontwikkelen we een strategie waarmee je de kansen gaat pakken die zich aandienen, nu en in de toekomst
  • kunnen we de strategie uitvoeren met jouw mensen en onze experts, waar en wanneer nodig

Voor het realiseren van de transitie waar jij als ondernemer voor staat maken we gebruik van een effectieve methode: de Road 2 Tansition

Partners

Het DutchCenter4Growth werkt nauw samen met geselecteerde partners. Nationaal en internationaal. Allereerst is dat het platform voor groeiondernemers Port4Growth dat sinds haar oprichting in 2004 een netwerk van ongeveer 5000 ambitieuze groeibedrijven heeft opgebouwd. Internationaal maakt het DutchCenter4Growth onderdeel uit van het ELITE netwerk: 1450 collega-groeiondernemers en 200 experts voor begeleiding bij internationale groei en introductie in de financiële netwerken voor funding tot en met beursgang. Uitgangspunt van een partnership is altijd een concrete uitdaging voor groeiondernemers. Samen met deze ondernemers worden in projectvorm de uitdagingen aangepakt.

Events

Het DutchCenter4Growth staat voor bijzondere events en programma’s voor bijzondere ondernemers. Als DutchCenter4Growth hebben we zo veel mogelijk persoonlijk contact met de ondernemers uit ons netwerk. Samen met het team en onze partners kijken we naar de actuele ontwikkelingen en organiseren we bijzondere activiteiten. We gaan uitdagende en prikkelende onderwerpen niet uit de weg. Topkwaliteit leveren is uitgangspunt. Leerzame bijdragen van experts en (nieuwe) collega-ondernemers leren kennen is ons belangrijkste doel.

Nog vragen?

Wilt je meer weten over DutchCenter4Growth? Stuur dan een email naar info@port4growth.nl of bel met Joop de Jong via 06-50236152 of het algemeen secretariaat 030 – 6866370.