Video’s

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. De afgelopen jaren zijn diverse video’s gemaakt van activiteiten van Port4Growth. Het geeft een prachtige impressie van de activiteiten en onderwerpen die samen met ondernemers, partners, het Ministerie van EZ, de politiek en branchorganisaties zijn opgepakt.

vr 09 maart 2018 MeetUp

Eind 2017 zijn de eerste twee co-creatiesessies georganiseerd en op 26 maart 2018 is bij één van de groeiondernemers Julia’s in de Concept Building in Amsterdam de MeetUp met een grote groep van 60 Groeiondernemers / ING medewerkers georganiseerd. Zie voor een impressie onderstaande video.

Bekijk video
do 29 juni 2017 Sfeerimpressie van het High Growth Summit 2017

Tijdens het High Growth Summit 2017 is in een serie co-creatiesessies een aantal actuele ondernemersonderwerpen naar voren gekomen. Je bekijkt hier een terugblik op de dag in videovorm.


Bekijk video
di 02 mei 2017 Co-creatiesessie Marketing: Stop met duwen, start met delen!

Wat is in deze tijd de juiste manier van marketing? Wat zijn de laatste inzichten? Hoe doen collega-groeiondernemers dat? Tijdens de co-creatiesessie Marketing zijn we te gast geweest bij PostNL waar we, samen met groeiondernemers en experts, het onderwerp hebben getackeld. Bekijk hier de ervaringen.

Bekijk video
ma 06 maart 2017 MKB en Corporates werken samen aan personeelsmobiliteit

Eén van de actiepunten uit het groeiagenda is een platform voor Personeelsmobiliteit. Werknemers ontwikkelen competenties die ze uiteindelijk weer bij de eigen werkgever in kunnen zetten. Daarnaast kunnen werkgevers beter de pieken en de dalen opvangen. Bekijk de sfeerimpressie voor meer informatie.

Bekijk video
ma 06 maart 2017 Co-creatiesessie Cybercrime

Cybercrime onder het MKB stijgt. Tijdens de co-creatiesessie over Cybercrime zijn ondernemers en kennisexperts bij elkaar gekomen om ervaringen en tips met elkaar te delen. Het doel van de sessie is om het MKB weerbaarder te maken want wat blijkt: bijna elke ondernemer heeft er wel eens onder te lijden.

Bekijk video
za 10 december 2016 Tafelgast Piet van Vugt vertelt…

'De corporates van over 25 jaar bestaan nu nog niet. Zo snel verandert de wereld.' Innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor ondernemers die willen overleven en doorgroeien in een altijd en snel veranderende wereld volgens Piet van Vugt, CEO van Pink Elephant. Zie het gehele interview om erachter te komen wat zijn visie is op het 'Klein helpt Groot' thema.

Bekijk video
wo 07 december 2016 Sfeerimpressie co-creatie sessie digitaal platform personeelsmobiliteit

Op 23 november vond bij MKB-Nederland de eerste sessie plaats met 7 groeiondernemers om te sparren over de manier waarop talent zou kunnen worden uitgewisseld. De sessie was een resultaat van één van de punten op de groeiagenda die tijdens het High Growth Summit op 23 juni 2016 is opgesteld.

Bekijk video
do 24 november 2016 Sfeerimpressie van de 2e co-creatiesessie over HR…

Op 31 oktober vond bij Randstad Groningen de tweede co-creatiesessie met het thema HR plaats. De sessie was een vervolg op de eerste serie co-creatiesessies die tijdens het High Growth Summit zijn georganiseerd. Groeiondernemers gingen, samen met HR deskundigen vanuit Randstad, in gesprek over het thema

Bekijk video
do 13 oktober 2016 Sfeerimpressie van de co-creatiesessie over HR…

Tijdens de co-creatiesessie bij Randstad zijn Groeiondernemers, samen met HR deskundigen vanuit Randstad, in gesprek gegaan over het thema HR. Hoofdvraag die tijdens de sessie centraal stond: Hoe zou je arbeid inzetten als je jouw bedrijf opnieuw zou mogen oprichten? Bekijk hier een sfeerimpressie van de dag.

Bekijk video
wo 29 juni 2016 Tafelgast Frank Bakker vertelt…

Innovatie bereik je door kerngroepen te maken die volledig de vrijheid krijgen om specifiek dat onderwerp te tackelen. Grotere bedrijven bestaan uit zoveel vaste structuren dat ze daar moeilijker ruimte voor kunnen maken. Wat voor inzichten geeft Frank nog meer? Bekijk het hele interview hier.


Bekijk video
wo 29 juni 2016 Tafelgast Monique Ansink vertelt…

'Bedrijven die niet inspelen op veranderingen in de markt bestaan over 20 jaar niet meer. Ik zou de managers die nog niet inzien dat verandering in de markt een grote rol kunnen spelen, sturen naar Trendwatchers om een aantal sessies te volgen.' Wat zegt Monique Ansink, Directeur-eigenaar Excellent Products, over ondernemerschap? Bekijk het hier:

Bekijk video
di 28 juni 2016 Tafelgast Wouter de Vries vertelt…

Ik denk dat wij doorgroeien omdat wij een continue drang hebben naar verandering. Groei zorgt voor veranderingen en verandering zorgt voor nieuwe dingen ontdekken en nieuwe dingen doen. Ik denk dat iedereen moet doen waar die goed in is, ongeacht of dat nou bij het groot- of kleinbedrijf is, en dat een bedrijf daar vooral voor moet faciliteren zodat zo iemand kan groeien. Bekijk het gehele interview:

Bekijk video
za 25 juni 2016 Tafelgast Vivian Vleeshouwers vertelt…

Volgens tafelgast Vivian Vleeshouwers, oprichter van Lekko, is één manier waarop corporates de ondernemendheid kunnen vergroten bij hun werknemers: het aannemen van een transparante houding. Bekijk hier het hele interview.Bekijk video
wo 22 juni 2016 Tafelgast Ruud van der Aar vertelt…

Corporates moeten zich flexibeler opstellen, volgens tafelgast Ruud van der Aar (mede-aandeelhouder Voiceworks) en werknemers moeten de vrijheid krijgen om zich verder te ontplooien. Bekijk hier het hele interview.Bekijk video
wo 22 juni 2016 Tafelgast Herman Tange vertelt…

'Wat ondernemers bij ING kunnen halen zijn heel veel expertises die wij voor handen hebben op gebied van IT development, cyber security, risk management, data analytics. Dat zijn allemaal vakgebieden waar wij hele goede mensen voor in dienst hebben. Wat wij van ondernemers willen leren is hun wendbaarheid en hun durf.' Bekijk hier hoe Herman Tange het ondernemerschap ziet op mkb en corporate niveau:

Bekijk video
do 16 juni 2016 Tafelgast Pieter Waasdorp vertelt…

'Kleine ondernemers hebben heel veel focus. Die doen waar ze goed in zijn. Geven hun medewerkers heel veel vrijheid. Dat is iets wat wij als corporate moeten doen en ook proberen.' Benieuwd naar het hele interview met Pieter Waasdorp(Directeur Ondernemerschap bij Economische Zaken)? Bekijk het hier:


Bekijk video
di 14 juni 2016 Tafelgast Joop de Jong vertelt…

Wij als ondernemers, wij nemen de regie en wij gaan naar het grootbedrijf om een stukje inspiratie over te brengen. Bekijk het interview met één van de organisatoren van het High Growth Summit, Port4Growth:

Bekijk video
di 24 mei 2016 Tafelgast Leendert-Jan Visser vertelt…

Wat grote organisaties kunnen leren van kleinere ondernemers is dat ze snel kansen zien en snel kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt en de kansen en risico's die daarbij horen. En dat is de kern van groei. Bekijk het hele interview.

Bekijk video
zo 15 mei 2016 Arlette Gilbert vertelt

'Voor corporates geldt dat veranderen snel en nu moet omdat de wereld om ons heen snel verandert. Als we kijken naar digitalisering, robotisering, nieuwe generaties, doelgroepen met andere wensen dan moeten we snel reageren. En op die snelheid en richting kunnen we heel veel leren van scale ups.'

Bekijk video
di 10 mei 2016 Yousef Yousef vertelt…

'Zakendoen is net topsport. We blijven niet achterover zitten. Zelfs als de zaken goed gaan, blijven we zoeken naar baanbrekende technologieën die we weer kunnen inzetten. Wij kleine ondernemers durven te innoveren. Corporates moeten meer durven om risico's te nemen.'

Bekijk video
do 24 maart 2016 Film impressie van het High Growth Summit 2016

Benieuwd naar hoe de dag is verlopen en welke concrete afspraken daar uit zijn gekomen? Bekijk hier een samenvatting van de dag in film.Bekijk video