Kingfisher

Wij realiseren ondernemersdromen

Ons hart ligt bij het waarmaken van jouw ondernemersdroom. Daar committeren wij ons aan. We houden van ondernemen en zetten graag samen met jou de schouders eronder om successen te behalen.

Kingfisher is een multidisciplinair team van ervaren business professionals met een ondernemersmentaliteit. Ons ondernemerschap willen we met je delen, door jouw talenten en onze bedrijfskundige expertise te bundelen. Met de knowhow van Kingfisher creëer je kansen om jouw  organisatie exponentieel te laten groeien.

Jouw Kingfisher team

Ons team bestaat louter uit ervaren en bedreven professionals. We zijn wars van pretenties. Liever laten we onze doortastende aanpak voor zich spreken. Waar je dan ook beslist op mag rekenen zijn onze scherpe analyses, commerciële inzichten, daadkracht en diepgaande kennis van markten en bedrijfsprocessen.

We begeven ons bovendien in een netwerk van gerenommeerde experts en strategische partners, met wie we snel en doelgericht bedrijven ondersteunen. Onze grote kracht is echter de diepgewortelde passie om samen succesvolle bedrijven te bouwen. Want uiteindelijk zorgen passie en een gedegen aanpak ervoor dat jouw ondernemersdroom impact gaat hebben.

Over Ruud van der Aar

Het is Ruud’s missie om anderen te helpen bij het verwezenlijken van hun droom. Bij medewerkers gaat het daarbij om betrokkenheid en bevlogenheid en bij ondernemers om het waarmaken van hun ambities als ondernemer. In 2019 zette hij weloverwogen de beslissende stap: “De oprichting van Kingfisher is het antwoord op mijn ondernemersdroom.”

Start e-mailcontact