Volmachten kunnen winstgevender (Campagne DC4G)

vr 19 maart 2021

Gevolmachtigde agenten in de assurantiewereld worden geconfronteerd met een toenemende schadelast. Als gevolg daarvan wordt de winstmarge uitgehold. Is dit tij te keren?

Analyse, strategie & winst

René Teuwen en Roel van den Wildenberg zijn Experts van DutchCenter4Growth op het gebied van marketing & strategie. Samen hebben zij een artikel gepubliceerd in InFinance. Zij staan stil bij de marktontwikkelingen voor volmachten. Daarna laten ze zien hoe deze impact voor volmachten kan worden omgebogen. De schadelast kan worden beperkt en de winst kan worden verbeterd door portefeuilleanalyse en een aangepaste strategie met een nieuwe focus.

Vomachten en winst

Winst, hoe dan? Een Business Case

In een vervolgartikel treden we meer in detail. Met cijfers onderbouwd laten we zien hoe zo’n aanpak in de praktijk werkt. Bij de uitvoering starten we met een analyse van uw portefeuille. Vervolgens worden klanten gekoppeld aan klantprofielen. We bekijken welke klantprofielen in uw portefeuille het goed doen en welke minder. En daarna gaan we bijsturen.

Interesse? Neem contact op!

Zou deze methode wat voor u kunnen zijn? Neem gerust contact met op met: René Teuwen of Roel van den Wildenberg. In een persoonlijk gesprek kunnen we laten zien hoe het voor u kan uitpakken.