Marker

MELYON

MelYon Management & Investments

Strategisch klankbord voor bedrijfskundige en financiële vraagstukken

Elke levensfase van een organisatie vraagt om aandacht. Strategiebepaling, continuïteitsborging, procesoptimalisatie en omarmen van verandering zijn essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering.

We profileren ons niet als consultant, maar bij voorkeur door pro-actieve betrokkenheid en persoonlijk leiderschap; schouder aan schouder met de ondernemer de doelen van organisatie én ondernemer realiseren, vanuit een holistische aanpak.

MelYon is uw strategisch klankbord voor bedrijfskundige en financiële vraagstukken. Hands-on en mensgericht.

Over MelYon

Strategisch klankbord voor bedrijven in beweging

Strategisch management gaat niet alleen om het bepalen van markten en doelen, maar juist ook om het vertalen van strategische keuzes naar een concreet actieplan op basis van kernwaarden en competenties, met als resultaat business development en een organisatie ‘aligned-and-ready-for-business’.

Grip op bedrijfsprocessen en kijk op kwetsbaarheden

Procesmanagement biedt grip op de kwaliteit van bedrijfsprocessen. Tal van aspecten spelen een rol bij het managen van processen. Onder meer het optimaliseren van de organisatie-effectiviteit, informatie dashboards, het borgen van kennis en het verbeteren van de interne communicatie maken deel uit van procesmanagement.

“Verbeterpunten zijn in onze filosofie vrijwel nooit aan één oorzaak te wijten, maar aan een samenspel van factoren.”

Interim ondersteuning en schaduwmanagement

MelYon biedt schaduw- en interim-management op mens- en organisatieniveau. Bijvoorbeeld ter vervanging of tijdelijke aanvulling van management of directie of ter realisatie van veranderingen in bedrijfsprocessen. Objectief, resultaatgericht en met een constructieve, holistische blik. MelYon is uw analytische en doelgerichte partner met ervaring op directieniveau. Een partner die snel schakelt en meedenkt op elk niveau.

Bedrijven in beweging – M&A

MelYon is uw coach en partner bij aankoop, verkoop of bedrijfsopvolging. Een overname of bedrijfsopvolging is een spannend proces dat vaak gepaard gaat met emoties. Keuzes maken en loslaten is niet altijd makkelijk. MelYon coacht en ontzorgt bij het hele proces, van informatie memorandum of businessplan t/m acceptatie van verandering en integratie.

Over Theo Arntz

Als ondernemer en hands-on professional ligt mijn passie bij bedrijfsprocessen en prestatieverbetering met de mens als centrale drijfveer. Gedreven om doelstellingen te realiseren o.b.v. persoonlijke inzet. Analytisch, sensitief, integer en vanuit authenticiteit overtuigende teamspeler en verbinder. Communicatief op elk niveau, Out-of-the-box denker en holistische, constructieve aanpakker.

Al wonen mijn vrouw en ik ruim 30 jaar in Wijchen, mijn hart blijft in Rotterdam. Ons weekend is pas feest als de (klein)kinderen zijn geweest. Die kleintjes leren je opnieuw, als was het de eerste keer, naar alles te kijken, je te verwonderen en dankbaar te zijn. In onze vrije tijd vermaken we ons met fietsen, wandelen en ben ik actief betrokken in onze gemeente.

Start e-mailcontact