Marker

UC Group

UC Group

Orvo is sinds 2018 Partner bij UC Group is een top 10 adviesbureau gespecialiseerd in Logistics en Supply Chain. UC Group is 9 jaar geleden opgericht en heeft 50 partners. Orvo is Consultant Sustainability & Transformation.

Over Orvo

Orvo is een zeer ervaren organisatie adviseur en directeur. Verandering is de enige constante en Orvo kan mensen en organisaties ondersteunen bij transformaties. Daarbij is hij bijzonder innovatief en oplossingsgericht. Hij is in zijn element bij het oplossen van complexe vraagstukken. Gedurende zijn loopbaan heeft hij op intuïtieve wijze aandacht gehad voor duurzaamheid. In de afgelopen 6 jaar is heeft hij zich volledig gericht op realisatie van de klimaatdoelstellingen.

Door zijn ervaring als directeur kan hij heel makkelijk schakelen op strategisch niveau en daarbij de vertaalslag maken naar operatie en realisatie. Hij beschikt over een zeer ruime ervaring op het gebied van logistiek en commercie. Hij heeft ervaring in de bedrijfstakken retail, wonen, zakelijke dienstverlening en FMCG.

In 2015 is Orvo zich gaan specialiseren in duurzaamheid. De eerste opdrachten gingen over kostenbesparingen door hergebruik van materialen. Vanaf 2016 heeft hij verschillende opdrachten gedaan in het kader van de Energie Transitie voor bedrijven en woningen. Vanaf 2019 is hij actief in CO2 reductie in transport. In 2020 heeft hij bij circa 200 bedrijven een CO2 scan gedaan, inclusief aanbevelingen voor reducties. Daarnaast heeft hij het team van Lean & Green ondersteun op het gebied van CO2 metingen bij 30 bedrijven, die tussen de 20 % en 33% wisten te besparen.

In 2021 is Orvo gestart met een programma om ondernemers en directies te begeleiden bij het bepalen van een strategie op duurzaamheid en de daadwerkelijke realisatie ervan. In de afgelopen jaren heeft hij een groot aantal duurzaamheidsmaatregelen in kaart gebracht en daar een goed netwerk voor opgebouwd. De eerste les die Orvo heeft geleerd is dat duurzaamheid een onderdeel van je ondernemingsstrategie moet zijn. De tweede is dat duurzaamheid tot kostenbesparingen leidt.

Mens

Orvo is een man die rust en ervaring uitstraalt. Een man die graag zijn inzicht en expertise wil gebruiken om anderen te helpen. Hij is oprecht geïnteresseerd is in mensen in organisaties. Het zijn de mensen die het verschil maken.

Orvo heeft de overtuiging dat de mensen het verschil maken. Als de mensen begrijpen wat anders moet en waarom, dan is het leuk om die doelstellingen te behalen. Orvo vindt het ook belangrijk dat successen gevierd moeten worden.

Orvo is ook een heel gedreven mens. Altijd zoekend naar mogelijkheden om organisaties sterker en duurzamer te maken. Duurzaam betekent ook toekomstbestendig. Dat is zijn drijfveer.
Orvo kan goed het hele speelveld overzien, maar heeft ook oog voor details. Hij kan zijn visie goed verwoorden en anderen mee krijgen. Hij gelooft dat het succes wordt bepaald door een aanpak waar mensen in geloven.

Expertise

  • Duurzaamheids-strategie
  • Duurzaamheid integreren in operatie
  • Realisatie van duurzaamheidsdoelen richting 2030
  • CO2 reductie transport

 

 

Start e-mailcontact