Marker

ActionCOACH

Take the lead

Ben jij een startende of groeiende ondernemer en wil jij meer uit jouw business halen? En durf jij de volgende stap te nemen?

Ondernemen in de huidige tijd is niet altijd even makkelijk. Als ervaringsdeskundige weet Marleen van Dam als geen ander dat je als ondernemer veel uitdagingen op je pad krijgt. Hoe maak je hierin de juiste keuzes en hoe ga je als ondernemer om met je eigen ontwikkeling en bijvoorbeeld met je tijd, team en geld? Hoe laat je je bedrijf voor jou werken?

Vandaar dat ze na de verkoop van haar bedrijf, bewust voor gekozen heeft om als Ondernemerscoach MKB ondernemers te helpen met het werken ‘ aan’ hun bedrijf in plaats van ‘ in’ hun bedrijf. Om ondernemers optimaal van dienst te kunnen zijn heeft ze zich aangesloten bij de internationale ActionCOACH organisatie. Als geacrcediteerd Business Coach kan ze hierdoor gebruik maken van de bewezen strategieën en systemen van ActionCOACH.

Over Marleen

“Take the lead” is mijn levensmotto. Alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw keuzes.

Met ruim 30 jaar ervaring in diverse branches, weet ik als geen ander het belang van planning, doelen stellen en behalen om een bedrijf naar een hoger level te brengen. In mijn eigen bedrijf heb ik meermaals aangetoond dat omzet en marges te verbeteren zijn, met name door het continu aandacht geven aan sales, marketing, team training, ontwikkeling van systemen en strategische planning.

Met veel plezier help ik ondernemers met hun uitdagingen op het gebied van tijd, team en geld en reik ik hen tools en strategieën aan waarmee ze hun bedrijf succesvoller kunnen runnen en managen. En bovenal leer ik de ondernemer hoe ‘aan’ zijn bedrijf te werken in plaats van ‘in’. Ook kom ik regelmatig in contact met het team van een ondernemer en maak ik samen met de ondernemer een vertaalslag naar de werkvloer waarbij de medewerkers betrokken worden bij de veranderingen.

Wil je niet alleen maar overleven en je (werk)leven laten leiden door de waan van de dag?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over businesscoaching, teamcoaching en bedrijfsgroei.

Start e-mailcontact