Marker

Digital Motions

Wij zijn Digital Motions, experts in een snel veranderende digitale wereld. Wij werken met MKB bedrijven aan het waarmaken van digitale ambities.

Wij helpen onze klanten om digitalisering toepasbaar te maken. Regelmatig hebben organisaties al diverse tools in huis, maar wordt het volledige potentieel van deze tools nog niet benut. Aan de andere kant is het vaak lastig om een vraag vanuit de business te vertalen naar de inzet van technologie. Dat is precies de brug die wij willen slaan.

In de praktijk zien we dat veel bedrijven gebruik maken het online platform zoals bijvoorbeeld Microsoft 365. In beginsel voor de e-mail, soms ook voor online vergaderingen, maar lang niet altijd worden dit soort platformen volledig benut. Wij helpen bij het kiezen van de juiste tools, begeleiden de implementatie, zorgen voor een goede adoptie en borgen kennis en vaardigheden binnen jouw bedrijf.

Dat zorgt ervoor dat bedrijven:

  • Overal en altijd kunnen werken
  • Slimmer en efficiënter kunnen samenwerken
  • Dagelijkse processen automatiseren
  • Handige apps maken
  • Op een veilige manier werken

Wil je als bedrijf digitaal verbeteren, je laten inspireren en ben je niet bang voor een kritische noot op de huidige gang van zaken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Contactgegevens

Mark van der Meijden

Expert Digitalisering

M: 0651984026

E: mark@digitalmotions.nl

W: www.digitalmotions.nl

L: https://www.linkedin.com/in/markvandermeijden/?originalSubdomain=nl

Start e-mailcontact