Marker

CRMprofs

CRMprofs implementeert sinds 2008 oplossingen bij organisaties in diverse branches, variërend van Verzekeringen, Telecom, Non-profit, Overheid tot diverse commerciele MKB ondernemingen in de gehele Benelux.

CRMprofs is officieel partner van SugarCRM, Salesfusion en Xperido, Teamleader, Speakup (Compass) en Spotler, en verzorgt daarnaast implementaties van elke in de markt beschikbare CRM oplossing.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Woerden zijn al onze klanten snel bereikt.

CRMprofs werkt praktisch zodat u snel resultaat ziet.

Wat doen wij voor u?

Wij maken uw processen inzichtelijk
Wij zorgen ervoor dat uw processen inzichtelijk zijn. Vaak worden de stappen wel uitgevoerd, maar door ze expliciet en zichtbaar te maken ontstaat structuur. Bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van wat u hierbij kunt verwachten.

Keuze van de juiste applicaties
Samen met u maken wij selectie van de applicaties die het beste passen bij uw organisatie. Hierbij is het motto: “denk groot, begin klein”. Het is belangrijk dat de gekozen applicaties goed samenwerken.

Implementatie
Nadat het applicatie landschap helder is, maken we een plan voor de implementatie. Uw organisatie wordt nauw betrokken bij de implementatie. Dit is niet alleen belangrijk voor de vele keuzes die moeten worden gemaakt tijdens implementeren, maar zorgt ook voor draagvlak binnen de organisatie.

Training
Bij voorkeur wordt tijdens de implementatie gestart met het trainen van de gebruikers. Hierbij kan direct worden getoetst of de gekozen oplossingen de juiste zijn en indien nodig kan worden bijgesteld. Tot slot wordt ook vlak na de ingebruikname van het systeem worden gebruikers d.m.v. een on-the-job training bijgestaan.

Over Marco Moen

Ruim 10 jaar ervaring:

  • CRM selectie en implementatie
  • heldere doelstellingen en specificaties
  • CRM selectie
  • implementatie
  • maatwerk indien nodig
  • trainingen op het gebied van Sales en CRM
Start e-mailcontact