Marker

Pelle Leads

Met Pelle Leads voer ik lead generation uit voor ICT bedrijven (ik ben bekend met de gehele ICT keten), aanbieders van financiële producten en zakelijke dienstverleners. Concreet lever ik kwalitatieve bezoekafspraken (leads) aan mijn klanten.

Als business development & lead generation specialist spreek ik veelal met C-level / beslissers van het MKB en grotere (internationale) bedrijven.

Deze gesprekken gaan onder andere over de volgende onderwerpen:

  • Bedrijfsambities;
  • Groei van de onderneming;
  • Risico- & kwaliteitsmanagement;
  • Effectiviteit & efficiency van bedrijfsprocessen;
  • Digitale transformatie.

En in hoeverre bijvoorbeeld IT solutions hierbij ondersteunend kunnen zijn, zoals Cloud technologie, Social Engagement, IoT, Analytics, ERP en digitalisering.

Over Marcel

Ik heb een achtergrond in finance, kwaliteit- & risicomanagement, business development, lead generation en personal coaching. Deze kennis en ervaring zet ik op organische wijze in om mensen en bedrijven middels telemarketing aan elkaar te verbinden. Met mijn klanten ga ik een partnerschap aan, vanuit de overtuiging dat je succes samen creëert.

Mijn overtuiging

Ik geloof dat het hanteren van de menselijke maat belangrijk is in het aangaan van duurzame zakelijke relaties en het doen van business. Een klant moet echt voelen dat ik wil bijdragen aan zijn succes, pas dan voel ik mij succesvol.

Start e-mailcontact