Marker

Disruptions

Over Disruptions

Toegang tot de nieuwste technologieën en data bieden kansen en mogelijkheden voor iedere organisatie. Disruptieve technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.
Artificial Intelligence, Big Data, Robotisering, Quants. De toepassing hiervan is dagelijks in het nieuws aanwezig.

De inzet van deze nieuwe technologieën wringt. Organisaties lopen tegen juridische en ethische vraagstukken aan. Natuurlijk wilt u hierin de regie houden. Disruptions helpt u hierbij. Wij helpen organisaties maatschappelijk verantwoord innoveren met digitale technologie en data. Dit doen we op 3 vlakken:

Legal: voor een datastrategie die compliant is met privacy en informatiebeveiliging regelgeving;

Disruptions helpt met advies uw organisatie zorgeloos te innoveren binnen de kaders die de privacywetgeving stelt. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van het privacyrecht en de samenhangende wetgeving zoals bijvoorbeeld op het gebied van zorg, gegevensuitwisseling door overheden, e-commerce en IT-recht en informatiebeveiliging. Daarnaast hebben we ruime ervaring met het implem

Responsible Tech: voor een ethisch kompas bij innoveren met data en algoritme;

Wij bepalen samen met u een duidelijk kader voor rechtmatig en ethisch verantwoord innoveren. Dit doen wij doormiddel van het beschikbaar maken van duidelijk tools en processen binnen de organisatie om nieuwe ideeën omtrent data en algoritmes op een verantwoorde manier te begeleiden.

Governance: voor het juist belegen van taken en verantwoordelijkheden omtrent data.

Het juist inrichten van het beheer van data is cruciaal om het maximale uit uw data te halen. Wij helpen u met het inrichten van een data management organisatie waarmee u altijd kunt beschikken over actuele en juiste data.

Over Jeroen

Ik ben een enthousiaste en gedreven adviseur en ondernemer. De afgelopen jaren heb ik voor opdrachtgevers gewerkt in verschillende rollen en vanuit diverse expertise gebieden. Doorgaans word ik ingehuurd voor het oplossen van (complexe) privacy en informatiebeveiliging gerelateerde vraagstukken, voor het brainstormen over de verantwoorde inzet van algoritmen en data, maar ook voor het meetbaar maken van compliance aan diverse wet- en regelgeving en het inrichten van data management structuren.
Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met me op, ik sta u graag te woord.

Start e-mailcontact