Marker

Aanjagers

Wij zijn Aanjagers. Wij krijgen energie van goed doordachte concepten, goed onderbouwde strategische plannen en strakke designs. Oh, en we zijn gek op printmedia! We denken graag samen met je na over hoe we jouw merk, product of bedrijf kunnen laten groeien.

Acquisitie, verkoop, fondsenwerving, productpromotie, naamsbekendheid, personeelswerving, interne communicatie… Alles begint met een compact strategisch marketingplan of communicatieplan. Een marketingplan van Aanjagers geeft je de handen en voeten om jouw dienst of product snel en effectief in de markt te zetten. Wij zetten jouw vraag om in een concreet en meetbaar resultaat.

Al is je idee nog zo goed, je hebt mooie en duidelijke middelen nodig om je te kunnen onderscheiden. Wij vinden schoonheid en mooi design erg belangrijk. We zijn echte allrounders en zijn van alle markten thuis. Van een nieuw logo tot het maken van brochures, social-media-posts, websites, postzendingen, emailnieuwsbrieven, winkelmarketing, evenementen, advertenties. You name it…

Wat kunnen we voor jou maken?

Start e-mailcontact