Marker

MC Readiness

Mensen maken het verschil. MC staat voor de oprichters Maarel & Cremer en is een verwijzing naar Masters of Ceremony. Wij zorgen ervoor dat organisaties klaar zijn voor de veeleisende klant van vandaag; vandaar ‘Readiness’. En dat doen we samen met associate partners. Allen professionals met veel praktijkervaring.

Over MC Readiness

Coaching
Coaching en een coachcultuur zijn essentieel om een goed leerrendement te realiseren. Wij leren uw managers hoe te coachen met behulp van ons eLearning platform.

Vaardigheden
Hoe ga je om met bijvoorbeeld lastige vragen van de klant?

Wij trainen uw medewerkers klassikaal en/of online op de vaardigheden die nodig zijn om tevreden klanten te maken en te behouden

Kennis
Wat zeg je op welk moment tegen de klant?

U zorgt voor de content. Wij meten het kennisniveau van uw medewerkers en zorgen dat de juiste kennis ‘hapklaar’ staat.

e-Learning
De motor van onze dienstverlening. Wij zijn solution partner van het toonaangevende all-in-one enablement platform Showpad.

Over Eelco Cremer

Als ontwikkelaar en (train de) trainer van managers en professionals is het mijn passie om mensen te helpen hun persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Altijd praktijkgericht en gerelateerd aan concrete (bedrijfs)doelen.

Video-learning en blended training programma’s zijn daarbij een uitstekend middel om zeer efficiënt aan de ontwikkeling van (commercieel) professionals te werken.

Door zowel aan de proces- als de menskant in organisaties te werken, in een passend ritme voor ontwikkeling, bereiken we blijvend zichtbare resultaten bij klanten.

 

 

 

 

Start e-mailcontact