Marker

C-insight

Organisaties helpen hun doelen te realiseren; welk gedrag is daarvoor nodig? Onze visie is dat je met positieve psychologie mensen in beweging krijgt op een manier die bij ze past. Dat gaat samen met een winnaarsmentaliteit, streng en rechtvaardig. Met bijpassend voorbeeldgedrag van het MT.

Wij (C-insight + partners) weten wat verantwoordelijkheid nemen is en dragen dat met passie over aan uw medewerkers.

Over C-insight

Blended Learning
De motor van onze maatwerk aanpak. De combinatie van klassikaal en online (video) leren zorgt voor een betere borging van gewenst gedrag en verbeteren van processen. Wij werken met TrainTool (Faculty of Skills) en hebben ervaring met platformen als Showpad en aNewSpring.

Management training en Coaching
Coaching en een coachcultuur zijn essentieel om een goed leerrendement te realiseren. Wij leren uw managers hoe doelgericht te coachen op een motiverende manier; zowel offline als online.

Vaardigheden
Hoe ga je om met bijvoorbeeld lastige vragen van klanten of collega’s?

Wij trainen uw professionals klassikaal en/of online op de vaardigheden die nodig zijn om tevreden klanten te maken en te behouden. Interactieve video (zoals TrainTool) is daarbij een mooi hulpmiddel.

Expertise / advies

Het Nieuwe Beoordelen en Selectie (proces en interview technieken) zijn onderwerpen waar we ook (betaald) in adviseren. (Situationeel) Leidinggeven, coachen en klantgericht adviseren en samenwerken zijn onderwerpen waar we veel in trainen en coachen.

Wat kan dat opleveren?

  • Uitlijning van doelen en focus op resultaten
  • Zicht op (on)gewenst gedrag; keuzes durven maken
  • Betere klantgerichte samenwerking in en tussen afdelingen
  • Efficiëntere bedrijfsvoering
  • Hogere klanttevredenheid

Over Eelco Cremer

Als ontwikkelaar en (train de) trainer van managers en professionals is het mijn passie om mensen te helpen hun persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Altijd praktijkgericht en gerelateerd aan concrete (bedrijfs)doelen.

Sinds 1987 is Rotterdam mijn basis en die van mijn vrouw en, wat later 🙂 2 dochters. Na een dynamisch gezinsleven, o.a. 10 jaar als hockey-coach, zijn de 2 meiden inmiddels het huis uit en breekt een nieuwe fase aan, spannend! Verder tennis en schaats ik nog met veel plezier, loop ik regelmatig 10km en als het kan op ski-vakantie. En zoals eigenlijk in alles: nooit te oud om te leren.

 

 

 

Start e-mailcontact